Szakmai | Személyes | FOTÓZZ! - Szabaegyetem | Fényképalbum
POLKA I. - Lengyelországi kalandok 1. rész
 

No akkor megprobalok valami szep hosszu level felet osszehozni, ugyis mindenki rendkivul izgatott :-)

Kezdjuk az elejen. Az uton nem tortent semmi kulonos, egeszen amig el nem ertuk a magyar szolvak hatart, ott ugyanis az egyik szemfules magyar vasutasnak nem tetszett az egyik kocsi egyik kereke (termeszetesen arrol a kocsirol van szo amelyikben en is utaztam), igy kivettek szepen a kocsit a szerelvenybol, es atkuldtek minket egy masik kocsiba, ahol a vicc kedveert nem nagyon volt futes. Gondoltam alszom egyet a nagy izgalomra, meg kulonben is ejszaka aludni szokas allitolag. Termeszetesen a hosszu nyugodt alvas csak gondolat maradt, ugyanis a vasutasok es a hatarorok jol atgondolt idorend szerint felvaltva ebresztettek fel. Orankent. Na szoval jo volt. :-) De legalabb az allomason vartak. A srac neve Krzysiek, de az egyszeruseg kedveert csak Krisznek hivjuk.

Joaquin
Joaquin, akit ekkor még csak Billnek hívtunk
Vasarnap delelott aludtam egyet, majd elkovettem az elso rovid setamat Krakkoban, megprobaltam inni egy kavet. Nem sikerult. Itt szeretnem megjegyezni, hogy a lengyelek tenyleg nem tudnak kavet fozni! Meg nem ittam nemhogy jo, de meg normalis kavet sem idekint. Bazi sok, rettento gyenge barna lotty, amit kavenak mernek nevezni.

Tony
Tony
Delutan megerkeztek a lakotarsaim, (2 a 3-bol). Tony, az ausztral srac, mint kiderult egy cegnel dolgozunk, es egy spanyol kolok, aki szegenyem olyan szornyu akcentussal beszel, hogy alig ertem. A nevet pl meg egyszer sem sikerult erthetoen kimondania, ugyhogy Tonyval elneveztuk Billnek. Az egyszeruseg kedveert. :-)

Masnap (meg ma is, hogy pontos legyek most is) melo. a hely nem rossz, de a fonokunk meg nincs itt, valahol nyaral, ugyhogy csak idotolto munkakat kapunk es ugy dontottem idotoltesnek a leveliras is megteszi.

Yapp! Tanulok lengyelul. Eloszor is megtanultam, hogy errefele, nem kisfiut es kislanyt tesznek a WC-k ajtajara, hanem haromszoget (ferfi WC) es kort (noi WC). :-)

No elsore ennyi, majd teszek fel kepeket is ha lesznek. Ma este allitolag valami szulinapi buli lesz, de elotte meg el akarunk menni Tonyval valami erdetei lengyel etterembe, kajalni valami fincsit. Megsem allapot, hogy 3. napja itt vagyok es meg nem ettem semmi nemzeti specialitast!

csokolok mindenkit odahaza!

© 2000 - 2005, ozy.hu