Szakmai | Személyes | FOTÓZZ! - Szabaegyetem | Fényképalbum

 

Elsőként is: BOCS! Sajna pár hónapja elszállt az adatbázisszerver és csak szócikkeket találtam meg egy ősrégi backupban. A cimszavak sajna nem lettek akkor lementve, így most némiképp kalandosabb a keresgélés, de időm engedtével igérem kijavítgatom a címeket is!

Üdvözlök minden kedves FOTÓZZ.HU! felhasználót itt a TIT szabadegyetemén! Az oldal az index FOTOZZ.HU forumán elhangzott sok sok okosságot hivatott összegyüjteni a boldogabb utókor számára. Természetesen semmi közünk a valódi TIT-hez, de a név valahogy megszületett és ha senkit nem zavar, használjuk. Ha esetleg nem tudná, hogy az eddigi két és fél sor mirõl is szólt, kérem látogasson el a következõ oldalakra:

Természetesen az oldal üzemeltetője és adminisztrátorai sem erkölcsi, sem anyagi, sem bármilyen más jellegű felelősséget nem vállalnak az alant található információk helyességét illetően. Az itt megtalálható írások magánvélemények, ha esetleg kérdéssel fordulna valamely hozzászólás írójához, a mellékelt nicken mindannyiunkat megtalál az Index FOTOZZ.HU fórumán (linket lásd fent)

Remélem az oldal használata elég egyszerû, ha mégsem, vagy más panasza óhaja, sóhaja, hozzáfûznivalója akad, bátran írjon a fotozz@ozy.hu címre.

A három legfrisebb:

Az összes szócikk betűrendben:
© 2000 - 2005, ozy.hu